Romania CSR Index este o analiza a gradului de transparenta si performanta in domeniul CSR/Sustenabilitate corporativa al companiilor cu peste 500 de angajati din Romania. Aceste companii intra sub incidenta Directivei 2014/95/UE in ceea ce priveste prezentarea de informatii non-financiare si de informatii privind diversitatea.
Indexul, care se afla la a treia editie in 2018, a luat in considerare in premiera toate cele 696 de companii din Romania care au peste 500 de angajati.
Rezultatele analizei au fost comunicate public in cadrul conferintei “Best Practices in Romanian CSR” care a fost organizata pe 19 iunie 2018 la Hotel Intercontinental.
Un flash report al rating-ului poate fi consultat aici:
Limba Romana: Flash_Report_Romania_CSR_Index_2018
Limba Engleza: Flash_Report_Romania_CSR_Index_2018
Raportul detaliat Romania CSR Index 2018 poate fi consultat aici:
Limba romana: Romania_CSR_Index_Detailed_Report


Mai multe informatii privind metodologia de calculare a punctajelor gasiti aici: Metodologie_Romania_CSR_Index_2018
Din dorinta de a creste nivelul de performanta al indexului si de a adapta mecanismele acestuia la mediul de business din Romania, am creat un sondaj de opinie care poate fi accesat printr-un click pe urmatorul link: Romania CSR Index 2018 Survey . Sondajul a fost completat in perioada 22 Februarie – 14 Martie 2018.
Pentru mai multe detalii despre rezultatele Romania CSR Index din 2017 va invitam sa accesati raportul publicat pe Slideshare: