Ediţia a VIII-a

 

 

Best Practices in Corporate Sustainability ediţia a VIII-a: Află ultimele noutăţi din domeniul sustenabilităţii şi ESG de la profesionişti de top din industrie! Vom dezbate noile reglementări UE, cele mai performante strategii şi rapoarte de sustenabilitate şi ce tendinţe vor urma în următoarea perioadă.

Evenimentul are loc la o data si locaţie din Bucureşti, în curs de confirmare.

În cadrul evenimentului se lansează rezultatele ROMANIA Corporate Sustainability & Transparency INDEX 2023 (CST INDEX). Rankingul este o evaluare unică în România care cuprinde 11 categorii,  78 de indicatori de sustenabilitate şi 201 datapoints care se referă atât la strategia de sustenabilitate, cât și la implicarea companillor din punct de vedere economic, de mediu și social. Punctajul final al fiecarei companii se calculează în funcție de industria din care fac parte companiile.

Sunt evaluate informațiile publicate de companii în rapoartele de sustenabilitate / CSR, în declaraţiile nefinanciare sau pe website-urile corporate, raportate pentru anul financiar 2022 în limba română.

Scorecard-ul este un instrument de evaluare aliniat la cele mai importante standarde sau referințe internaționale din domeniul sustenabilității corporative și responsabilității sociale:

  • Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU (ODD)
  • Directiva 2014/95/UE
  • GRI Sustainability Reporting Standards (GRI Standards)
  • CDP (Carbon Disclosure Project)
  • Business for Societal Impact (formerly known as LBG)

Agenda evenimentului:


Agenda evenimentului este in curs de confirmare 

Best Practices in Corporate Sustainability 2022

 

Detalii despre evenimentul organizat în 2021 puteţi regăsi aici:

AGENDA
SPEAKERS
PARTENERI
GALERIE FOTO