Community Index


Part of Romania CSR Index (as parent index)


Indexul proiectelor corporate de investitii in comunitatile din Romania


Primul index al programelor si proiectelor derulate de companiile din Romania pentru dezvoltarea comunitatilor a fost lansat in iunie 2019. Indexul evidentiaza proiectele strategice care pun mai mult accent pe aspecte precum implicarea stakeholderilor sau masurarea impactului pe termen scurt, mediu si lung.
Informatiile colectate au fost structurate in functie de comunitatile in care au investit companiile: sanatate, educatie, mediu, sport, healthy living, sprijin pentru antreprenori, protectia animalelor, etc.
Totodata, ne-am propus sa constituim cea mai mare baza de date a initiativelor de CSR din Romania si sa putem astfel oferi studii de caz detaliate care sa sprijine companiile aflate la inceput de drum.
Aceasta analiza vine ca un raspuns la interesul tot mai mare al companiilor de a aborda domeniul Corporate Social Responsibility in conformitate cu standarde inernationale, asa cum a reiesit din Romania CSR Index – cea mai importanta analiza a sustenabilitatii din Romania. 
Credem ca o initiativa strategica de a investi in comunitate are beneficii clare atat pentru companii, cat si pentru comunitati. Campaniile de succes contribuie la cresterea reputatiei unei companii, angajatii devin mai implicati, mai activi si stakeholderii mai deschisi la dialog si doritori sa ajute.
Un management eficient incepe de la  analiza nevoilor sociale, prioritizeaza masurarea impactului dar presupune si un exit strategy din partea companiilor pentru a asigura astfel sustenabilitatea proiectelor in comunitati.


Obiectivele Community Index

Beneficii pentru companii

Inscrierea proiectelor

Distinctii acordate

Comunicarea rezultatelor