Agentia de consultanta The Azores organizeaza a treia editie a conferintei “Best Practices in Romanian CSR” la finalul lunii mai 2018.

In cadrul acestei conferinte vom anunta rezultatele analizei Romania CSR Index, cea mai impotanta analiza a domeniului responsabilitatii sociale din Romania. In premiera in acest an, vom lua in considerare toate cele 696 de companii care au peste 500 de angajati. Aceste companii intra sub incidenta Directivei 2014/95/UE privind publicarea informatiilor non-financiare si a informatiilor privind diversitatea.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si anul acesta in cadrul unui eveniment in care vom discuta despre cele mai noi trenduri din domeniul CSR, cele mai bune practici in raportare si masurare a impactului social, cercetari la nivel international care pot influenta in bine CSR-ul din Romania si networking cu cei mai buni profesionisti din industrie.

Detaliile privind locatia evenimentului si pachetele pentru sponsori vor fi comunicate la inceputul lunii Martie. Pentru alte informatii va invitam sa ne scrieti la adresa events@theazores.ro.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!