Agentia de consultanta The Azores Sustainability & CSR Services organizeaza a treia editie a conferintei “Best Practices in Romanian CSR”  in data de 19 iunie 2018, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, Sala Rapsodia.


In cadrul acestei conferinte vom anunta rezultatele analizei Romania CSR Index 2018 – editia a treia- cea mai importanta analiza a domeniului responsabilitatii sociale si de mediu din Romania.


In premiera in acest an, vom lua in considerare toate cele 696 de companii care au peste 500 de angajati in Romania. Aceste companii intra sub incidenta Directivei 2014/95/UE privind publicarea informatiilor non-financiare si a informatiilor privind diversitatea.
Va invitam sa fiti alaturi de noi si anul acesta in cadrul unui eveniment in care vom discuta despre cele mai noi trenduri din domeniul CSR, cele mai bune practici in raportarea  si masurarea impactului social si de mediu, noutati despre diverse cercetari la nivel international care pot influenta in bine CSR-ul din Romania. In cadrul acestui eveniment veti avea de asemenea oportunitatea de a schimba pareri despre domeniul CSR cu cei mai buni profesionisti din industrie.
Pentru orice informatii va invitam sa ne scrieti pe adresa events@theazores.ro.
Va multumim si va asteptam alaturi de noi!


Best Practices in Romanian CSR 2018


Parteneri Platinum


Parteneri Gold

 

Parteneri Silver

 Partener Healthy Living Partener media principal